Nicole 3028 EDP inspirerad av Intense Cafe Montale

Motsvarighet: Nicole 3028

med en jämn luktkoncentration 25 %

För vem: för kvinnor, för män, unisex

(7 kundrecensioner)

Från: 180,00 kr

Glasflaska 30ml: 180 kr
Glasflaska 50ml: 270 kr
Glasflaska 100ml: 490 kr
Filler 100ml: 460 kr
Filler 100ml + flaska 9ml: 520 kr

Montale Intense Cafe är en doft som kommer att vinna över dig med sitt djup och oemotståndliga tilltal. Dess gourmetkaraktär gör den till ett perfekt val för både män och kvinnor, och speciellt för dem som älskar doften av kaffe. Intense Cafe är en doft som utstrålar elegans och passion. Förutom sin rika arom erbjuder den också enastående hållbarhet.

Alla våra produkter genomgår dermatologiska tester och har alla nödvändiga tillstånd och certifikat, inklusive IFRA – den internationella kvalitetsgaranten. Våra dofter är miljövänliga och inte syntetiskt färgade. Koncentratkategorin “EDP (Eau de Parfum) – fina dofter” indikerar att det inte är en eau de toilette, utan enbart en parfym.
Nicole parfymer hälls upp i kvalitetsflaskor på 30ml, 50ml och 100ml för att slippa betala för en designerflaska och märke. Sammansättningen i sig, det vill säga parfymen, är helt original och det är just därför vår förpackning är en fördel, inte en nackdel – eftersom det sparar dina pengar.

  • Fraktpris för beställningar upp till 599 kr: 39 kr
  • Fraktpris för beställningar 599 kr och mer: gratis

Leverans med kurir.

Fraktpris 39 kr. Köp för mer än 599 kr och få fri frakt ! Snabb och säker leverans direkt till din dörr eller närmaste ombud. Leveranstid 1-3 arbetsdagar.

SKU: 3028

Beskrivning

Montale Intense Cafe är en unisexparfym som förtrollar med sin sensualitet och djupa toner. Skapad 2013, representerar denna doft en riktig symfoni av luktelement som tar andan ur dig. Huvudnoterna inkluderar delikat ros och sensuellt kaffe, som blandas med andra toner för att skapa en unik och förförisk komposition. I hjärtat av parfymen spelar rosen en nyckelroll och lägger till en blommig not som är delikat och sensuell på samma gång. Kaffe tillför en ton av värme och djup, vilket ger doften den karakteristiska doften av denna favoritdryck. Basen i doften är en kombination av vanilj, bärnsten och vit mysk. Montale Intense Cafe är en doft som kommer att vinna över dig med sitt djup och oemotståndliga tilltalande. Dess gourmetkaraktär gör den till ett perfekt val för både män och kvinnor, och speciellt för dem som älskar doften av kaffe. Intense Cafe är en doft som utstrålar elegans och passion. Förutom sin rika arom erbjuder den också enastående hållbarhet. När du applicerar den kan du vara säker på att den följer dig hela dagen eller kvällen. Montale Intense Cafe är en doft för alla älskare av sensualitet och djupa toner. Låt denna aromatiska symfoni guida dig genom en värld av passion och njutning.

7 recensioner av Nicole 3028 EDP inspirerad av Intense Cafe Montale

  1. Kroatiska

    Stevan Lazic (verifierad ägare)

    Top!

  2. Kroatiska

    Milena Bužek (verifierad ägare)

    Super

  3. Kroatiska

    Marija (verifierad ägare)

    Miris isti kao original,postojan,odnos cene i kvaliteta odličan.

  4. Kroatiska

    Dragana Lazić (verifierad ägare)

    Super

  5. Kroatiska

    Sofija

    Postojan, miris i aura fantastični. Ogroman sam fan Nicole parfema, nijedan do sada nije omanuo, svi su dosta dobri i kada pomislim da bih najmanje DESET puta više platila original, ne vidim potrebu jer meni ovi pružaju sve što tražim od jednog parfema. Neću se zaustaviti dok ih sve ne pokupujem,
    samo visim na stranici i čekam zanimljive novitete 🤣

  6. Kroatiska

    Aleksandra (verifierad ägare)

    Predivan parfem,odlicna “Nicole” izrada!Bravo!

  7. Kroatiska

    Elena (verifierad ägare)

    Top je

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Liknande parfymer

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Nicole parfymer

Garanti för kvalitet och lång hållbarhet

Välj språk och land för leverans

Följ oss

Nicole-parfemi-logo-black

Välj språk och land för leverans

Nicole-parfemi-logo-black
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.