Nicole 187 EDP inspirerad av Vanitas Versace

Motsvarighet: Nicole 187

med en jämn luktkoncentration 16 %

För vem: för kvinnor

(6 kundrecensioner)

Från: 180,00 kr

Glasflaska 30ml: 180 kr
Glasflaska 50ml: 270 kr
Glasflaska 100ml: 490 kr
Filler 100ml: 460 kr
Filler 100ml + flaska 9ml: 520 kr

Versace Vanitas är en solid och mångsidig parfym, idealisk för damer som vill uttrycka sin milda sida, men också letar efter en ton av allvar. Detta är ett lätt och ljust doftalternativ som är icke-stötande och kan bäras vid en mängd olika tillfällen. Om du gillar dofter som är uppfriskande subtila och inte för söta, då är Versace Vanitas rätt val för dig.

Alla våra produkter genomgår dermatologiska tester och har alla nödvändiga tillstånd och certifikat, inklusive IFRA – den internationella kvalitetsgaranten. Våra dofter är miljövänliga och inte syntetiskt färgade. Koncentratkategorin “EDP (Eau de Parfum) – fina dofter” indikerar att det inte är en eau de toilette, utan enbart en parfym.
Nicole parfymer hälls upp i kvalitetsflaskor på 30ml, 50ml och 100ml för att slippa betala för en designerflaska och märke. Sammansättningen i sig, det vill säga parfymen, är helt original och det är just därför vår förpackning är en fördel, inte en nackdel – eftersom det sparar dina pengar.

  • Fraktpris för beställningar upp till 599 kr: 39 kr
  • Fraktpris för beställningar 599 kr och mer: gratis

Leverans med kurir.

Fraktpris 39 kr. Köp för mer än 599 kr och få fri frakt ! Snabb och säker leverans direkt till din dörr eller närmaste ombud. Leveranstid 1-3 arbetsdagar.

SKU: 187

Kategorier: ,

Beskrivning

Versace Vanitas är en parfym för kvinnor som vann många kvinnors hjärtan runt om i världen med sin blomsammansättning. Denna doft lanserades 2011 och kombinerar uppfriskande fruktiga toner med delikata blommiga ackord och djupa trätoner, vilket skapar en harmonisk och mångsidig doft. Denna parfym öppnar med ringande toner av lime som ger en känsla av lätthet och fräschör. Lime är en citrusnot som omedelbart fräschar upp sinnena och förbereder dig för de subtila lager som kommer. Mellannoterna i denna doft inkluderar den blommiga ackordet av tiara och fresia. Tiara är en exotisk blomma som ger ömhet och femininitet till doften, medan freesia ger en extra blommig dimension. Dessa noter gör Versace Vanitas till det perfekta valet för romantiska stunder. Basen av doften kombinerar tonka och cederträ. Tonka ger doften djup och sensualitet, medan cederträ ger en ton av allvar och värme. Denna kombination av träiga noter gör att doften håller länge på huden. Versace Vanitas är blygsam och mångsidig, idealisk för damer som vill uttrycka sin milda sida men också söker en touch av allvar. Versace Vanitas är ett lätt och ljust alternativ som inte är stötande och kan bäras vid olika tillfällen. Om du gillar dofter som är uppfriskande subtila och inte för söta, då är Versace Vanitas det rätta valet för dig. Fräscha upp din dagliga rutin med denna doft och känn dess ljusa och milda magi.

6 recensioner av Nicole 187 EDP inspirerad av Vanitas Versace

  1. Kroatiska

    Ivana (verifierad ägare)

    odlican, blagi,zenstven, svez

  2. Kroatiska

    Snežana Marković (verifierad ägare)

    Zadovoljna parfemom, tako prijatan, prija mi miris jer zbog gubitka čula mirisa nakon preležanog Covida ima m problem sa parfemima.

  3. Kroatiska

    Tijana Tripunovic (verifierad ägare)

    Prijatan i nežan miris, meni idealan za kisne dane. Nekako ga zamisljam u jesenjem maniru 🙂
    Imala sam prilike i original da nosim, i podudarnost je skoro identicna 🙂 veliki plus za dugotrajnost.

  4. Kroatiska

    Валентина (verifierad ägare)

    Odličan!

  5. Kroatiska

    Lidija (verifierad ägare)

    Prelep,o kvalitetima da ne pricamo.provereno dobro

  6. Kroatiska

    Svetlana (verifierad ägare)

    Odličan!

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Liknande parfymer

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Nicole parfymer

Garanti för kvalitet och lång hållbarhet

Välj språk och land för leverans

Följ oss

Nicole-parfemi-logo-black

Välj språk och land för leverans

Nicole-parfemi-logo-black
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.