Nicole 2054 EDP inspirerad av Devotion Dolce & Gabbana

Motsvarighet: Nicole 2054

med en jämn luktkoncentration 25 %

För vem: för kvinnor

(5 kundrecensioner)

Från: 180,00 kr

Glasflaska 30ml: 180 kr
Glasflaska 50ml: 270 kr
Glasflaska 100ml: 490 kr
Filler 100ml: 460 kr
Filler 100ml + flaska 9ml: 520 kr

Devotion av Dolce & Gabbana är en doft tillägnad kvinnor som värdesätter enkelhet, sofistikering och söt sensualitet. Doften beskrivs som varm, sensuell och lätt beroendeframkallande. Den är perfekt för kvinnor som letar efter en parfym som är både feminin och sofistikerad. Perfekt för varje dag, den kan vara stark och speciell nog för speciella tillfällen.

Alla våra produkter genomgår dermatologiska tester och har alla nödvändiga tillstånd och certifikat, inklusive IFRA – den internationella kvalitetsgaranten. Våra dofter är miljövänliga och inte syntetiskt färgade. Koncentratkategorin “EDP (Eau de Parfum) – fina dofter” indikerar att det inte är en eau de toilette, utan enbart en parfym.
Nicole parfymer hälls upp i kvalitetsflaskor på 30ml, 50ml och 100ml för att slippa betala för en designerflaska och märke. Sammansättningen i sig, det vill säga parfymen, är helt original och det är just därför vår förpackning är en fördel, inte en nackdel – eftersom det sparar dina pengar.

  • Fraktpris för beställningar upp till 599 kr: 39 kr
  • Fraktpris för beställningar 599 kr och mer: gratis

Leverans med kurir.

Fraktpris 39 kr. Köp för mer än 599 kr och få fri frakt ! Snabb och säker leverans direkt till din dörr eller närmaste ombud. Leveranstid 1-3 arbetsdagar.

SKU: 2054

Beskrivning

Devotion by Dolce & Gabbana presenterar en ny bärnstensvaniljdoft för kvinnor, lanserad 2023. Dolce & Gabbana Devotion är en fantastisk doft för kvinnor som börjar med en doftande explosion av kanderad citron, som påminner om ett uppfriskande citron- och ingefärste. Hjärtat i doften avslöjar den luftiga värmen från apelsinblommor, och lägger till en touch av söt och blommig twist. Den varma, sensuella touchen av lockande vanilj i basen av parfymen transporterar sinnena till en söt och sofistikerad destination. Denna utsökta blandning av dofter ger en unik upplevelse som framhäver friskheten och värmen hos citrus, samtidigt som den lägger till toner av vanilj som ger en känsla av värme och komfort. Det är som en resa genom lager av saliga toner, vilket gör den till den perfekta doftkompisen för alla tillfällen. Dessutom kan den vara stark och speciell nog för festliga tillfällen. Devotion av Dolce & Gabbana är en doft tillägnad kvinnor som uppskattar enkelhet, sofistikering och söt sensualitet. Doften beskrivs som varm, sensuell och lätt beroendeframkallande. Den är perfekt för kvinnor som letar efter en parfym som är både feminin och sofistikerad. Denna doft är en sann inbjudan att upptäcka magin i vardagliga ögonblick och förbättra din stil genom en oemotståndlig doftupplevelse.

5 recensioner av Nicole 2054 EDP inspirerad av Devotion Dolce & Gabbana

  1. Kroatiska

    Marina J. (verifierad ägare)

    Super je. Svidja mi se

  2. Kroatiska

    Brankica J. (verifierad ägare)

    Kandirani limun i vanila, predivno izmiksani!

  3. Kroatiska

    Erna (verifierad ägare)

    Sve preporuke

  4. Kroatiska

    Jovana Timotijević (verifierad ägare)

    Presavršeni su ♥️

  5. Kroatiska

    Aleksadra S. (verifierad ägare)

    Apsolutno prezadovoljna. Uzela sam da bih uporedila sa parfemom u originalnom pakovanju. 10/10.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Liknande parfymer

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Nicole parfymer

Garanti för kvalitet och lång hållbarhet

Välj språk och land för leverans

Följ oss

Nicole-parfemi-logo-black

Välj språk och land för leverans

Nicole-parfemi-logo-black
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.