INTEGRITETSPOLICY

Nicole åtar sig att strikt följa Sveriges lagbestämmelser, som reglerar detta område, i förfarandet och sättet att använda personuppgifter som erhållits från registrerade användare. Vi har särskilt i åtanke lagen om skydd av personuppgifter, samt lagen om konsumentskydd. Den åtar sig också att följa allmänt accepterade handelsprinciper, affärssed och etiska principer för att skydda alla användare av denna webbplats, samt för att skydda sina egna intressen.

PERSONUPPGIFTER
Alla insamlade personuppgifter, namn, efternamn, adress, telefon och andra uppgifter från registreringssektionen har det enda syftet att tillhandahålla tjänster, sälja och leverera varor via denna webbplats som att skicka reklammeddelanden. Vi åtar oss att inte leverera den insamlade informationen till tredje part, såvida den inte är nära relaterad till försäljning eller leverans av varor och tjänster som utförs via denna webbplats – Dataleverans: 1. Till budtjänsten som vi har tecknat ett samarbetsavtal med 2. Till en auktoriserad service som reparerar och ersätter produkter köpta via denna webbplats, baserat på ett garantikort eller en produktöverensstämmelseblankett I händelse av att en statlig myndighet, som använder rättigheterna enligt gällande lagar i Sverige tvingar oss att tillhandahålla data om användarna av denna webbplats, kommer vi att uppfylla denna juridiska skyldighet. Vi kommer att informera användaren om detta skriftligen och be om hans förhandsgodkännande, utom i de fall då det statliga organet inte tar från oss den rätten med sitt giltiga och skriftliga beslut.

DATALAGRING OCH SKYDD
Vi åtar oss att lagra alla insamlade personuppgifter med hjälp av moderna IT-säkerhetsåtgärder. Användarna av sajten förstår och håller med om att trots alla åtgärder som vidtagits för att skydda personuppgifter är deras säkerhet.

FÖRÄNDRING AV SEKRETESSPOLICY
Nicole som ägare av webbplatsen förbehåller sig rätten att ändra denna policy. Alla ändringar relaterade till webbplatsens policy kommer att markeras på webbplatsen efter implementering, så vi uppmanar härmed alla användare att regelbundet läsa denna sida för att bekanta sig med den och självständigt fatta ett beslut om att fortsätta använda tjänsterna vi tillhandahåller.

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Nicole parfymer

Garanti för kvalitet och lång hållbarhet

Välj språk och land för leverans

Följ oss

Nicole-parfemi-logo-black

Välj språk och land för leverans

Nicole-parfemi-logo-black
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.